Τα μαθήματα της σχολής

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ 3-4 ΕΤΩΝ 

Το παιδί μαθαίνει τις βασικές αρχές του  χορού με παιχνίδι, φαντασία, δημιουργικότητα. Συνειδητοποιεί την κίνηση του μέσα απο την αρμονία της μουσικής με τον χορό.  

ΜΠΑΛΕΤΟ ΝΗΠΙΩΝ 3-4 ΕΤΩΝ / GRADE 1

Η προπαιδεία του μπαλέτου . Ρυθμός, κίνηση, μουσική και εισαγωγή στα βασικά βήματα του μπαλέτου με δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο!

ΜΠΑΛΕΤΟ 5-7 ΕΤΩΝ & 6-8 ΕΤΩΝ / GRADE 2,3

Η μαγική εμπειρία που βασιζεται στην τεχνική του μπαλέτου και οδηγεί τους μικρούς χορευτές να αναπτύξουν την φαντασία τους και συγχρόνως

να διδαχθούν τις σωστές βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξη τους.

ΜΠΑΛΕΤΟ 8-10 ΕΤΩΝ & 9-11 ΕΤΩΝ / GRADE 4,5

Ξεκίνημα της βασικής εκπαίδευσης του μπαλέτου ,στόχος η τεχνική ,τα νέα βήματα, η ορολογία του μπαλέτου με την έκφραση και την φαντασία να συντροφεύουν σαν πιστοί φίλοι!

 

ΜΠΑΛΕΤΟ ΕΦΗΒΩΝ /INTERM.FOUNDATION, INTERMEDIATE, ADVANCED 

Η συνειδητοποίηση πως εχεις ερωτευτεί το μπαλέτο, θέλεις να συνεχίζεις να προχωράς σε ανώτερα στάδια και σκέφτεσαι μελλοντικά την σταδιοδρομία σου . Οι μαθητές μας παίρνουν σοβαρά την σπουδή τους και αναζητούν συνέχεια την επαφή με την αίθουσα χορού, την μπάρα, τους δασκάλους τους.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6-8 ΕΤΩΝ

Το μάθημα που συμπληρώνει το μπαλέτο, εχει ροή, ελευθερία, ασκήσεις στο πάτωμα, ακροβατικά. Το παιδί εξερευνά την δική του κίνηση με τον αυτοσχεδιασμό. 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 9-11 ΕΤΩΝ

 

Δημιουργικός και δυναμικός ο σύγχρονος χορός. Μαθαίνουμε τις θεμελιώδης αρχές του σύγχρονου χορού  με τα κυλίσματα στο πάτωμα, τα πηδήματα, τις στροφές σε όλο τον χώρο.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ 12+ 

 προχωρημένο μάθημα για εφήβους με γνώσεις μπαλέτου η σύγχρονου χορού . Οι τεχνικές ποικίλουν οπως τεχνική Limon, Graham και Release 

ΧΙΠ ΧΟΠ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ

 

Φέτος εγκαινιάζουμε δυο νέα τμήματα Χιπ Χοπ. Τμήμα για ηλικίες 9-11 ετών. Το μάθημα προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών ετσι ώστε να χορεύουν με ασφάλεια τα

 χορευτικά μοτίβα.

ΧΙΠ ΧΟΠ ΕΦΗΒΙΚΟ - ΝΕΑΝΙΚΟ

Τμήμα για μεγαλύτερους με πιο σύνθετα βήματα, ορολογία, χορευτικά μοτίβα , χορογραφίες και αυτοσχεδιασμό. Οι μαθητές σε αυτό το επίπεδο μπορούν να δώσουν εξετάσεις για απόκτηση πιστοποιητικού απο Rockschool